SERVICII OFERITE DE GIBROM EXPRES DISTRIBUTIE 

 

Marfurile, prin definitie, pot fi bunuri de productie sau bunuri de consum. Bunurile de productie pot fi bunuri industriale, echipamente, materii prime, care au ca rezultanta producerea altor bunuri. Bunurile de consum sunt definite astfel datorita utilizarii lor: acoperirea nevoilor consumatorilor.

 

De cea mai mare importanta este evaluarea pe care o primim de la clientii nostri, care are in vedere principalii factori ce stau la baza serviciului pe care il furnizam. Acestia sunt: asigurarea marfii, respectarea programului de incarcare-descarcare, informarea permanenta, timpul de tranzit si pretul. 

 

Clientul sta linistit atunci cand marfa lui este securizata. Verificarea asigurarilor pentru marfa si a bonitatii colaboratorilor nostri transportatori este obligatorie, aceste doua conditii aducand plusul de confort in derularea unui contract.

 

Asigurarea colectarii si livrarii marfurilor in calendarul convenit cu clientul, precizia informatiilor, programarilor si referintelor legate de marfa, se reflecta in fiabilitatea unui transport.

 

Informarea permanenta asupra starii mijlocului de transport si a pozitiei acestuia, notificarile rapide cu privire la posibile incidente la colectare sau descarcare sau in cazuri speciale, cu privire la accidentele survenite pe parcursul transportului, sunt de cea mai mare importanta pentru client.

 

Rapiditatea transportului si timpul de tranzit oferit pentru transferul marfurilor, reprezinta la randul lor elemente importante la care tinem, pentru a-i aduce clientului cele mai bune solutii si din acest punct de vedere.

 

In fine, pretul de transport, flexibil in diversele ipostaze in care este primita solicitarea de la client, ne recomanda ca fiind printre cele mai performante societati de profil.

 

Serviciile de transport puse la dispozitie de catre societatea noastra sunt urmatoarele:

 

1. Transport de marfuri generale in regim de exclusivitate;

2. Transport de marfuri generale in regim de grupaj;

3. Transport de marfuri periculoase(ADR) in colete;

4. Transport de marfuri refrigerate si congelate sau cu temperatura controlata;

5. Transport de marfuri agabaritice sau voluminoase; 

CERE O COTATIE!

Scroll to Top