DESPRE GIBROM EXPRES DISTRIBUTIE 

 

Gibrom Expres Distributie a capatat experienta an de an, cu dorinta de a va asigura dumneavoastra, partenerilor nostri, calitate si profesionalism in furnizarea de solutii de transport rutier pentru incarcaturi complete, intre 1,5 si 25 de tone, servicii de transport in grupaj, transport agabaritic, frigo, periculos, etc.

 

Firma noastra dispune de un personal motivat, bine instruit si capabil sa va demonstreze ca alegerea de a lucra cu noi este cea mai buna. Experienta echipei noastre in transportul rutier de marfuri, precum si clientii prezenti in portofoliu, ne dau garantia ca vom fi la inaltimea cerintelor dumneavoastra.

 

In acelasi timp, contractele si colaborarile cu un numar mare de transportatori verificati, ne dau posibilitatea sa va oferim, in conditii de siguranta si eficienta, transportul rutier al marfurilor pe care ni le incredintati. Primul avantaj pe care il oferim este accesul facil la o gama variata de mijloace de transport, cu sarcini utile de la 1,5 tone la 25 tone si diverse tipuri de carosari: prelate, dube, frigorifice, platforme, etc. Astfel, va putem satisface mult mai usor, intr-un timp mult mai scurt si la un pret avantajos, necesitatile dumneavoastra de a transporta intern, comunitar sau extra-comunitar, marfurile produse sau achizitionate.

 

Solicitati cotatie de pret dispecerului de serviciu!

 

Formularul de comanda va sta la dispozitie pentru acest lucru! Ne va face placere sa va avem printre partenerii nostri! 

CERE O COTATIE!

Scroll to Top